Regler

Generella Regler och villkor för Eventlan:

1.1 Deltagare skall vara 16 år, barn under 16 år är välkomna i vuxens sällskap under hela eventet.

1.2 Allt deltagande sker på egen risk. Eventlan ansvarar inte för personliga värdeföremål.

1.3 Alkohol, droger eller rökning inklusive elektroniska cigaretter får inte förekomma på eventet!
Rökning sker på en anvisad plats. Påverkade deltagare kommer att avhysas.

1.4 Det är förbjudet att göra reklam, sätta upp klistermärken, sprida propaganda eller politiska budskap utan tillstånd från arrangören.

1.5 Eventlan förbehåller sig rätten att filma och fota eventet. Materialet kan komma att användas för framtida marknadsföring och publicering.


Anmälan, Betalning och Registrering:

2.1 Anmälan sker via länk på hemsidan ”Först till kvarn” är det som gäller för alla platser.

2.2 Vid anmälan och betalning kommer biljett via mejl. Biljetten används sedan som inträdesbiljett vid ankomst till eventet.

2.4 Om eventet ställs in kommer anmälningsavgiften, naturligtvis, att betalas tillbaka.

2.5 Oförutsedda händelser under eventet ger inte rätt till återbetalning eller ekonomisk ersättning. Detta inkluderar saker som elavbrott, nätverksfel och inställd tävling och andra saker vi inte har kontroll över. Vi åtar oss självklart att göra vårt yttersta för att förhindra och avhjälpa dessa saker om de trots alla förberedelser uppstår.

2.6 Vi kan komma att använda telefonnummer och e-postadress för att göra utskick i marknadsföringssyfte, samt när det finns anledning att komma i kontakt med en enskild person för överlämnande av kvarglömda saker, tävlingsvinster eller andra liknande situationer.
Övriga uppgifter lagrar vi i enlighet med vår integritetspolicy. Vill du läsa mer om vår integritetspolicy kan du göra det genom att klicka på länken “ insert länk”


Egen Utrustning och Säkerhet:

3.1 Varje deltagare kommer att tilldelas en plats med ett visst utrymme. Denna plats är personlig och får inte bytas utan godkännande från arrangören. Deltagaren är ansvarig för sin plats och dess omedelbara närhet. Detta inkluderar att kontinuerligt hålla efter eget skräp och dylikt. Detta skall slängas på anslagna platser!

3.2 Packning och utrustning ska placeras under bordet vid sin tilldelade plats. Ingen utrustning, förutom stolen, skall finnas mellan borden. I Sovsalen kan liggunderlag etc förvaras prydligt.

3.3 Varje deltagare har tillgång till el genom medhavd förgreningsdosa som ansluts till av arrangören tilldelat uttag. El får endast användas till sin dator och skärm samt för laddning av telefon. För att förhindra potentiell överbelastning av elnätet får inget annat pluggas in i elnätet utan specifikt godkännande från arrangören.

3.4 Vid övernattning ska sömn ske i sovsalen eller vid sin plats.

3.5 Ingen eld eller öppen låga får förekomma i lokalerna, förutom av/från arrangören.

3.6 Det är inte tillåtet att täcka över eller hänga saker på nätverks- och elutrustning.

3.7 Laserpekare i alla former är förbjudna på Eventlan.


Nätverk och Data:

4.1 Kablage, switchar och annan utrustning tillhörande eventet får inte hanteras eller modifieras av andra än arrangören. Vid fel eller behov kontakta någon ur personalen för hjälp.

4.2 Deltagare får inte sätta upp egna trådlösa nätverk eller accesspunkter.

4.3 Om en deltagares dator orsakar problem i nätverket så kommer denna att kopplas bort omgående. Kan inte problemet åtgärdas av deltagaren eller av personal (i mån av tid) så kommer datorn att nekas fortsatt tillgång till nätverket. Ny problemfri dator får självklart ordnas om så önskas.


Övrigt:

5.1 Skadegörelse kommer att medföra betalningskrav och ev polisanmälan.

5.2 Eventlan ansvarar ej för personliga föremål.

5.3 Regler kan komma att ändras vid behov och utan förvarning.

5.4 Genom att vistas på Eventlan godkänner du samtliga av dessa regler.

5.5 Vid brott mot ovanstående regler eller lagar gäller följande:
Vid ringa förseelser kommer arrangören att prata med vederbörande samt dela ut en varning.
Vid grövre eller upprepade förseelser kommer deltagaren att avhysas från eventet.
Vid brott mot svensk lag kommer även polis att tillkallas.

Vid våld, hot, rasism, sexuella trakasserier eller generellt dåligt uppförande kommer vederbörande omedelbart att avlägsnas från lokalen. Vi värnar om allas trivsel och säkerhet.