EventLAN tar gaming till nya höjder!

EventLAN tar gaming till nya höjder på Elmia i Jönköping – nu med en extra dag och fler aktiviteter

Efter fjorton framgångsrika år är EventLAN tillbaka och större än någonsin, denna gång på den ikoniska platsen Lobby Syd på Elmia i Jönköping. Mellan den 27 och 30 december bjuder EventLAN in både unga vuxna och familjer till ett unikt LAN-event med en familjär atmosfär och spännande turneringar.

EventLAN startades 2010 som en personalaktivitet av anställda på Eventkraft som delade en gemensam passion för gaming. Det som började som ett internt initiativ har idag vuxit till ett populärt och återkommande event som lockar deltagare från hela kommunen.

– “Vi älskar att spela datorspel och vi älskar att göra det tillsammans med kompisar och våra barn – det är EventLAN,” säger Arrangörerna

Vad händer på EventLAN?

EventLAN erbjuder en upplevelse utöver det vanliga för både casual gamers och tävlingsinriktade spelare. I år hålls eventet på Lobby Syd på Elmia – en plats som ger evenemanget en unik inramning och en oslagbar atmosfär. Här kan deltagarna njuta av fler platser, en extra dag och ännu fler aktiviteter. Turneringar i populära spel som Counter-Strike 2 och FALL GUYS kommer att stå i centrum, och deltagarna kan också besöka en välfylld kiosk med mat, godis och dryck.

Barn under 16 år är välkomna i sällskap med en spelande vuxen, vilket gör EventLAN till ett perfekt tillfälle för familjer att dela sin passion för gaming.

Med Dreamhacks avflyttning från Jönköping lämnas ett tomrum på stadens gamingkarta. Men EventLAN tar med glädje stafettpinnen och vill, tillsammans med andra aktörer, fortsätta driva Jönköping framåt som en stad med djupa rötter i spelkulturen.

– “Vi ser EventLAN som ett sätt att upprätthålla Jönköpings status som City of Gaming, och vi välkomnar andra att ansluta sig till oss i att hålla den traditionen vid liv,” säger Daniel Karlsson från EventLAN

Varför välja EventLAN?

– Unik stämning och trygg familjär känsla – Turneringar och utmaningar för både nybörjare och proffs – Tystare platser för dem som vill fokusera på spelet, och VIP-alternativ för en extra exklusiv upplevelse

Biljetter finns nu tillgängliga från endast 495kr. Missa inte chansen att säkra din plats på ett av årets mest spännande LAN-evenemang på Elmia i Jönköping!